Двама зрелостници от Старопрестолна професионална гимназия по икономика получиха сертификати за владеене на английски език на Университета Кеймбридж

Двама зрелостници от Старопрестолна професионална гимназия по икономика получиха сертификати за владеене на английски език на Университета Кеймбридж след отличното им представяне на изпита през месец юни, проведен в училището. Световно признат безсрочен сертификат САЕ, отговарящ на ниво С1 от Общата европейска езикова рамка бе присъден за демонстрираните знания и умения на Александър Шипков. Радослав Гайдаров заслужи сертфикат FCE, отговарящ на ниво В2.

Поздравяваме зрелостниците за полученото признание, резултат на дългогодишния им труд и награда за педагозите от от Старопрестолна професионална гимназия по икономика. Благодарим на изпитния център АВО, акредитиран за провеждане на изпитите на Cambridge English Language Assessment , част от Университета Кеймбридж, за възможността да станем част от процеса на подготовка и сертифициране на нашите ученици.