Цветелина Аджева – XII б

На 12.10.2017 г. аз бях в град София в компанията HP Inc. Bulgaria на длъжността Мениджър на екип Връзка с клиенти. Благодарна съм, че бях приета в тази компания на тази позиция. Останах с много добри впечатления. Бях посрещната и обградена от изключително добри и позитивни хора, истински професионалисти. Получих информация за фирмата, която е много полезна.

Имах възможност да разгледам и проуча няколко работни места освен моето. Всички ме приеха и отделиха от времето си, за да ми разкажат за дейносста, която извършват. Имах възможност да разгледам и използвам нови технологии, които още не са излезли на пазара. Останах приятно изненадана, че във фирмата има много места за отдих, игри и дори кухни. Създадох много нови контакти. Всичко това беше много полезно за мен.

Съветвам всеки, който иска да се реализира в живота си, да участва в тези инициативи, защото са интересни, забавни, полезни, чрез тях се създават нови контакти, дава се възможност на всеки един да се докосне до бизнес средата и също са много мотивиращи.