СЪСТЕЗАНИЕ ПО КОМПЮТЪРЕН МАШИНОПИС И ТЕКСТООБРАБОТКА

Публикувано от admin на

СЪСТЕЗАНИЕ ПО КОМПЮТЪРЕН МАШИНОПИС И ТЕКСТООБРАБОТКА

На 28 април се проведе състезание по компютърен машинопис и текстообработка като част от дейностите, които се реализират по силата на подписано споразумение за сътрудничество и партньорство между Старопрестолна професионална гимназия по икономика и Районен съд – Велико Търново..

В надпреварата се включиха осем ученици от IX а клас, специалност „Съдебна администрация“. Участниците мериха сили в две направления – бързопис и компютърна текстообработка в MS WORD. Работите бяха оценявани от жури, съставено от учители в гимназията и представители на Районния съд.

Административният ръководител – председател на Районен съд – Велико Търново съдия Младен Димитров награди победителите в състезанието, а на директора на гимназията Виолета Йосифова връчи грамота за изключителен професионализъм при организирането и провеждането на състезанието.

Всички включили се в състезанието ученици получиха грамота за участие, а най-добре представилите се в двете направления – грамоти и предметни награди за първо, второ и трето място от двете партньорски институции. Г-жа Красимира Христова, организатор на състезанието, също бе наградена от съдия Димитров.

Представителите на Районен съд – Велико Търново останаха удовлетворени от качеството на профионалното обучение в гимназията и обещаха сътрудничеството със СПГИ да продължи и занапред.

Категории: Uncategorized