Коледно тържество в Старопрестолна професионална гимназия по икономика под мотото „Магията на Коледа“

Публикувано от admin на

Коледно тържество в Старопрестолна професионална гимназия по икономика под мотото „Магията на Коледа“

Спазвайки  традицията дванадесетокласниците  от Старопрестолна професионална гимназия по икономика подготвиха тържество, с което учители и ученици посрещнаха предстоящите коледни и новогодишни празници. Директорът на училището връчи грамоти на победителите в конкурсите: – Най-добре украсена класна стая; – Литературен коледен конкурс „Магията на Коледа“; – Кулинарен конкурс.  Празникът беше изпълнен с музика, танци, веселие, много усмивки и очи, пълни с надежди за новата 2020 година.

Рождество Христово е един от най-почитаните християнски празници, които учат хората да раздават любов и да правят добрини. Събраните средствата от благотворителния кулинарен базар бяха дарени за инициативата „Българската Коледа“.

В светлината на предстоящите коледни и новогодишни празници, обръщаме поглед  към изминалата година и всички малки  и големи чудеса, които сътворихме заедно. 2019  година премина под знака на 100 – годишния юбилей на Старопрестолна професионална гимназия по икономика. Това ни дава увереност, че училището е устойчиво и продължава да предлага качествено професионално образование.  

Пожелаваме на всички една незабравима, топла и уютна Коледа! Бъдете здрави и нека през  2020 година бъдем още по-успешни в нашия общ стремеж към повече смисъл и развитие, основаващо се на градивни и непреходни ценности!

Категории: Uncategorized