Коледно тържество в СПГ по икономика “Д-р Петър Аладжов”

Публикувано от Васил Антонов на

Коледно тържество в СПГ по икономика “Д-р Петър Аладжов”

 

   По традиция в последния учебен ден преди коледните и новогодишни празници учениците от XII-те класове на Старопрестолна професионална гимназия по икономика „Д-р Петър Аладжов“ организират коледно тържество.

   Още от предния ден бе открит базар с предварително определена кауза. На 21 декември бяха изложени прекрасно нарисувани коледни картички, а на 22 декември възпитаниците на гимназията донесоха домашно приготвени лакомства.

   По случай идващите празници се състояха няколко конкурса – литературен на тема „Мечтаният подарък“, художествен, кулинарен, конкурс за най-добре украсена класна стая и конкурс за коледна презентация. Проведе се също така коледен волейболен турнир и за първи път коледен турнир по народна топка.

   Победителите от състезанията получиха своите грамоти и награди от директора на гимназията – господин Васил Василев.  Той поздрави учениците и учителите, пожела им най-вече здраве, късмет и успешна година както в личен, така и в професионален план.

   Празничната програма завърши с видеоклип, направен от дванадесетите класове, в който ученици от гимназията отправят своите пожелания за идните празници.

   Честито Рождество!

Категории: Uncategorized