Коледно тържество в СПГ по икономика “Д-р Петър Аладжов”

Публикувано от admin на

Коледно тържество в СПГ по икономика “Д-р Петър Аладжов”

По традиция последният учебен ден преди коледните и новогодишни празници учениците от 12-те класове на Старопрестолна професионална гимназия по икономика „Д-р Петър Аладжов“ организираха коледно тържество.

Още в началото на деня бе открит базарът с предварително определена кауза. Възпитаници на гимназията донесоха домашно приготвени лакомства и прекрасно нарисувани картички. Тази година събраните средства от продажбите ще бъдат дарени на 11-месечния Никола Миладинов за лечение в Турция.

По случай идващите празници се състояха няколко конкурса – литературно-художествен на тема “Коледно вълшебство “, кулинарен и конкурс за най-добре украсена класна стая. Проведе се и волейболен турнир.

По време на тържеството Преслав Йорданов от 10 “б” клас поздрави своите съученици с две творби, които изпълни на цигулка.

Победителите от състезанията получиха своите грамоти и награди от директора на гимназията – госпожа Виолета Йосифова.  Тя поздрави учениците и учителите, пожела им крепко здраве, безброй моменти с любимите хора и успешна година както в личен, така и в професионален план.

Весели празници!

Категории: Uncategorized